Welkom op mijn blog die gewijd is aan het gebruik van ICT- en in bijzonder Web 2.0-tools, in de taalklas. Ik heb deze blog in de eerste plaats gemaakt voor collega’s die net als ik op zoek zijn naar nieuwe manieren om authentieke communicatie de klas binnen te ‘smokkelen’, om zo de studenten te motiveren en te laten genieten van een vreemde taal. Het Web 2.0 is daarvoor een ideaal instrument, denk ik.

Nu, het aantal nieuwe Web 2.0-tools schiet vandaag werkelijk als paddenstoelen uit de grond. Het doel van deze blog is echter niet om er daar zoveel mogelijk van te bespreken. Ik probeer me net te beperken tot diegene die ik nu al gebruik of waarvan ik denk dat ze in de toekomst nog van pas kunnen komen. Ik hoop in elk geval dat u er iets aan heeft en dat het een inspiratiebron kan zijn voor uw eigen lespraktijk. Het spreekt voor zich dat vragen, opmerkingen en suggesties steeds van harte welkom zijn!

Klik hier voor de Spaanse "tegenhanger" van deze blog. Para la versión española de este blog, da clic aquí


donderdag 26 september 2013

¡Jornada 2.0 en Kortrijk, el 23 de noviembre!Acabamos de publicar en nuestra página web el programa y los 12 talleres de nuestra jornada

"La Web 2.0 en la clase de ELE para todos."

que organizamos en colaboración con Prof. dr. Kris Buyse (KU Leuven) y la Consejería de Educación

en Kortrijk (Bélgica), el 23/11/2013

¡Esperamos veros ahí a todos nuestros seguidores! :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten